Palvelut

– KIRJANPITO

  Kuukauden kirjanpitoon kuuluu sopimuksen mukaiset kansiot ja materiaalit, tositteiden käsittely ja tiliöinti, arkistointi, arvonlisäverojen ja työnantajasuoritusten sähköiset ilmoitukset verottajalle sekä kausiraporttien lähettäminen asiakkaan sähköpostiin. Raportit sisältävät kausiveroilmoitukset, päiväkirjan, pääkirjan, tuloslaskelman ja taseen.

 

– TILINPÄÄTÖS JA VEROILMOITUS

  Tilinpäätös sisältää tilinpäätöksen laadinnan, tarvittavat tilinpäätöstulosteet, tasekirjan sekä yrityksen veroilmoituksen laadinnan.

 

– PALKANLASKENTA

  Palkat lasketaan yrityksen muun kirjanpidon yhteydessä, sisältäen palkkatulosteet, kuukausi- ja vuosi-ilmoitukset viranomaisille sekä palkkalaskelman lähettämisen palkansaajalle.

 

– LASKUTUS, MYYNTIRESKONTRA JA PERINTÄ

  Hoidamme tarvittaessa kaiken laskutus- ja perintätoiminnan puolestasi. Laskutuspalvelun, saatavien hallinnan ja seurannan avulla, varmistut siitä että raha kiertää ja tiedät taloutesi tilanteen reaaliaikaisesti. Voimme lähettää laskut asiakkaille sähköisesti verkkopalveluna tai paperiversiona.

 

– YRITYKSEN PERUSTAMINEN JA MUUTOSILMOITUKSET KAUPPAREKISTERIIN

  Voimme hoitaa puolestasi perustamisasiakirjojen laatimisen ja yrityksen ilmoittamisen kaupparekisteriin sekä verottajalle. Teemme myös yhtiömuotojen muutokset asiakirjoineen ja ilmoitukset viranomaisille.

 

– TALOUSHALLINNON KONSULTOINTI JA YRITYSTEN ARVONMÄÄRITYKSET

  Asiantuntijakonsultiltamme saat tarkkaa tietoa yrityksesi taloudellisesta tilasta. Tiedot auttavat liiketoiminnan suunnittelussa ja päätösten teossa. Tällaisia ovat esimerkiksi kassavirtalaskelmat, Investointilaskelmat, kannattavuuslaskelmat ja tunnuslukuraportit.

 

  Teemme myös yritysten arvonmäärityksiä. Arvonmääritys tulee ajankohtaisiksi kun mietit yrityksesi myyntiä tai sukupolvenvaihdosta. Oikean myyntihinnan määrittämiseksi tarvitaan asiantuntija-apua, joka laskee erilaisin mekaanisluonteisin laskumenetelmin yrityksesi todellisen rahallisen arvon.